Selecteer een pagina

Bent-e Research

Mini Marktonderzoek

Snel aan de slag met een marktonderzoek op maat? Laat mij je helpen! We stellen samen de onderzoeksvragen op, waarnaar ik aan de slag ga voor jou. 

Mini Marktonderzoek

Hoe gaan we te werk?

We gaan intensief samenwerken. De doorlooptijd is gemiddeld een maand.

Kennismaking

Je loopt rond met een idee voor een onderzoek, maar twijfelt hoe dit aan te pakken? Boek dan vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Intake

We beginnen met een intakegesprek. Daarin bespreken we wat je wilt onderzoeken en ik laat wat voorbeelden en ideeën zien.

Vragenlijst programmeren

Geen zorgen, dit onderdeel neem ik helemaal voor mijn rekening. Na afloop stuur ik je een testlink en doen we nog 1 feedbackronde.

Veldwerk

Dat is een mooi woord voor de periode waarin mensen de vragenlijst gaan vullen.

Verspreid je link via je socials, je e-maillijst of ga met je telefoon de straat op! Natuurlijk promoot ik je vragenlijst ook op mijn socials 🙂

Analyse resultaten

Na het veldwerk ga ik weer voor je aan de slag. Ik analyseer de verzamelde antwoorden en maak een compact rapport met de belangrijkste resultaten.

Na afloop krijg je ook alle antwoorden in een Excel spreadsheet.

 

Presentatie

Het moment waar we beiden naar hebben uitgekeken; het presenteren van de resultaten. We bespreken het project nog na en ronden de samenwerking af. Vergeet je de resultaten niet te delen met de deelnemers?

En, wat gaan we onderzoeken?

Je kunt het Mini Marktonderzoek meteen aanschaffen via onderstaande knop. 

Na de betaling stuur ik je direct een korte vragenlijst waarnaar je ook direct het online intakegesprek kunt inplannen. Het streven is om een week na de intake de vragenlijst voor je gereed te hebben.